Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Június 11-ig tart a „Millió lépés az iskoládért” nyereményjáték
Június 11-ig tart a „Millió lépés az iskoládért” nyereményjáték Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 07.
„Millió lépés az iskoládért” mottóval indított a mozgásra és az egészséges életmódra ösztönző nyereményjátékot a Magyar Szervátültetettek Szövetsége az Aktív Magyarország Program keretében. 100 iskola nyerhet 1-1 millió forintot sporteszközök vásárlására. A kezdeményezéshez június 11-ig lehet csatlakozni.

 Június 11-ig tart a „Millió lépés az iskoládért” program az Aktív Magyarország Program támogatásával. A kihívásban a Millió lépés mobilapplikáció letöltésével lehet részt venni, amelyben a lépések mellett további 60 féle mozgásforma alakítható át lépésszámmá. A kihívás 11 hete alatt minden héten más-más kihívó – ismert közéleti személy, sportoló vagy szervátültetett – inspirál a mozgásra.

A résztvevők virtuálisan végigjárják és megismerik az Országos Kékkör túraútvonalait és legszebb látnivalóit, a napi rendszerességgel küldött „Tudtad-e?” üzenetekből pedig egyre több és több ismeretre tesznek szert az egészséges életmód és a mozgás fontosságáról. A verseny célja, hogy minél több résztvevőt – tanulót, szülőt, pedagógust, korábbi diákot – ösztönözzenek mozgásra, a lépések gyűjtésére és a Kékkör végigjárására.

Minden iskola, amelyik legalább egyszer körbeért a Kékkörön, részt vesz a sorsolásban. Ha ezt többször is megteszi, többszörösére emelkedik az esélye, de minden iskola csak egyszer nyerhet. A kihívásban 100 iskola nyerhet 1-1 millió forintot sporteszközök vásárlására. A versenyhez önkormányzatok is csatlakozhatnak a program népszerűsítésével.

A további részletek a www.milliolepes.hu  oldalon olvashatóak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >