Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Novellapályázat amatőr és hivatásos írók számára
Novellapályázat amatőr és hivatásos írók számára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 01.

ImageNovellapályázatot hirdet az Aposztróf Kiadó szerkesztősége és a Corvin Művelődési Ház. A téma nincsen meghatározva, hiszen a lényeg maga az alkotás, amit nem lehet korlátok közé szorítani. A legjobb munkák díja pénzjutalom és kötetben való megjelenés. A felhívásra egy-egy szerző legfeljebb három olyan művel jelentkezhet, amely eddig még nem volt publikálva (akár nyomtatásban, akár elektronikus formában).

 

Terjedelmi korlátok: minimum 2000 leütés (kb. 2 oldal), maximum 20 000 leütés (kb. 10 oldal), Times New Roman 12-es betűkkel, szimpla sorközzel, 2,5 cm-es margókkal. Ettől nagyban eltérő művek is kizárják magukat a pályázatból.

A pályamunkákat az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre kell feltölteni, MS WORD .doc formátumban

A pályázatoknak legkésőbb 2009. szeptember 30-án 24 óráig kell beérkezniük. A szervezőknek a késve érkező pályázatokat nem áll módjukban versenyeztetni.

Eredményhirdetés: 2009. október 26.,

A zsűri a legjobbnak ítélt novellák szerzőit díjazza: 1. díj: 20 000 Ft 2. díj: 10 000 Ft 3. díj: Könyvcsomag az Aposztróf Kiadó könyveiből

A díjazott, valamint az értékesnek talált novellákat könyv formájában megjelentetik, erről a szerzőket e-mailben értesítik. (Ennek feltétele a megfelelő számú, minőségi pályamű.)

Az ünnepélyes eredményhirdetés, valamint a könyv bemutatója 2009. december 2-án a Corvin Művelődési Házban lesz.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >