Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Hétfőtől várhatóan szombatig félpályás lezárás
Hétfőtől várhatóan szombatig félpályás lezárás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 12.
Ahogy arról hírt adtunk, a kedvezőtlen időjárási körülményekre tekintettel a kivitelező e hétre halasztotta Maroshegyen, a Szilvamag utcában végzett szennyvíz-gerincvezeték bélelési munkákat. Június 12-én, hétfőtől várhatóan június 17-e, szombatig félpályás útlezárásra kell számítani a Tordai utcai csatlakozásban, és ezzel párhuzamosan útzárat is bevezetnek, azaz a Tordai utca ideiglenesen zsákutcaként működik majd.

 


A szennyvíz-gerincvezeték bélelési munkái zajlanak a Szilvamag utcában. Emiatt félpályás forgalomkorlátozást vezetnek be a Tordai utca csatlakozásánál a június 12-e, hétfő és június 17-e, szombat közötti időszakban, illetve ideiglenesen zsákutcaként működik majd azon a héten a Tordai utca. Az előzetesen tervezettnél hosszabb ideig tart a forgalomkorlátozás, mivel – a kivitelező tájékoztatása szerint – a bélelést megelőző csatornatakarítást az ott lerakódott nagymennyiségű anyag nehezíti, illetve a szennyvízcsatorna folyamatos üzeméhez a szennyvíz-átemelést is meg kell oldani. Ez utóbbi indokolja az útzárat, amelynek idején a Tordai utca az Aradi utcától a Szilvamag utca irányába zsákutcaként működik, az útszakaszon található ingatlanok pedig az Aradi és a Nagyszebeni utcák irányából közelíthetők meg és hagyhatók el.

A csatornabélelési munkálatok a fenti szakaszokon túl is folytatódnak majd, ezek pontos ütemezéséről is tájékoztatást fogunk adni.   

Kérjük a közlekedőket, hogy legyenek figyelemmel a forgalomkorlátozásokra, és köszönjük mindenki türelmét!

 
< Előző   Következő >