Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Szűk vereség az első ausztriai meccsen
Szűk vereség az első ausztriai meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 03.

ImageAz ausztriai edzőtábor első felkészülési mérkőzésén az FC Fehérvár 2-1-es vereséget szenvedett a ciprusi Apoel Nicosiától. A gól nélküli első félidő után Máté János (képünkön) a Vidinek szerzett vezetést, ezt egyenlítette ki tíz perccel később egy vitatható 11-esből, Michael révén a sárga-kék ellenfél. A cipusiak a 91. percben, Papathanassziou góljával szerezték meg győzelmet.

 

Dr. Mezey György az edzőtábornak is otthont adó Windischgarstenben a Filipovics - Lázár (Présinger, 40.), Radovics, Horváth G. (Kocsis G., 75.), Andics - Szakály D. (Dvéri, 46.), Farkas B. (Sifter, 65.), Elek (Polonkai, 46.) - Alison, Sitku, Pavlisic (Máté, 60.) összeállításban szerepeltette csapatunkat.

A Vidi mindkét játékrész első felében kifejezetten jól mozgott, fölényben futballozott, így szerezte meg - gyakorlatilag első labdaérintéséből - Máté János a vezetőgólt. A hajrában azonban a többet cserélő ciprusiak kerültek fölénybe, és némi szerencsével a győzelmet is megszerezték.

Nem jó hír a csapatról, hogy a frissen igazolt Demjén Gábor megsérült, csütörtökön már haza is utazott, hogy alaposan kivizsgálhassák, majd kezelhessék belső-combizom problémáját.

A mieink pénteken este - szintén 18 órától - Seekirchenben az orosz Szaturn Moszkva ellen lépnek pályára. A meccsen játéklehetőséget kapnak azok is - Sebők, Lipták, Milovanovics, Nagy, Alves, Vujovics -, akik az Apoel ellen nem léptek pályára.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >