Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kosárlabda: három fiatalt igazolt az Alba, Balsay távozhat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. június 16.
A következő idényben még érvényben lévő fiatalszabály – és a több játéklehetőség reményében távozni szándékozó Balsay Ádám várható eligazolása – okán három utánpótláskorú, ám már NB I-es tapasztalattal rendelkező fiatalt igazolt az Arconic-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. Balogh Máté, Kass Balázs és Kiss Benedek egyaránt a jövő emberei, de már a következő idényben lesz lehetőségük megmutatni, hogy már készek az egyenletes élvonalbeli produkcióra.

 

Az 1-es és 2-es poszton is hasznos Kass Balázs hat esztendeje, Szegedről került Fehérvárra, biztos pontja az utánpótlás válogatottaknak. Tavaly nyáron Nyíregyházára szerződött, ahol megfelelő mennyiségű játékpercet töltött a parketten, egy szezon után visszatér a Gáz utcába. A körmendi Balogh Máté is az Albánál folytatja, a 203 centiméterre nőtt center Szlovákiában született, az Egis utánpótlásban pallérozódott, a korosztályos csapatoknak mindig erőssége volt a bajnokságban, de a felnőtteknél is egyre több lehetőséget kapott az elmúlt időszakban.

A pályafutását Körmenden kezdő Kiss Benedek ugyancsak Nyíregyházáról érkezik az Alba Regia Sportcsarnokba, 2-es és 3-as poszton bevethető játékos az elmúlt két szezonban sok lehetőséget kapott az NB/1-ben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >