Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Van saját véleménye a polgármesternek?
Van saját véleménye a polgármesternek? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 03.

ImageSzékesfehérvár országgyűlési képviselői közül Molnár Albert, valamint Világosi Gábor megszavazták, Gógl Árpád, valamint Cser-Palkovics András elutasították az MSZP-SZDSZ megszorító csomagját. Warvasovszky Tihamérnak viszont egyáltalán nem volt véleménye a székesfehérvári embereket és a vezetésére bízott várost érintő ügyekről.

 

„A Gyurcsány-Bajnai kormányok mély szociális válságot okoztak Magyarországon az alkalmatlanságukkal és a válság félrekezelésével.” – kezdte a témában rendezett sajtótájékoztatóját Orosz István, a Fidesz városi alelnöke – „A rossz kormányzás árát az emberekkel fizettetik meg. A parlament szocialista és szabaddemokrata képviselői most újabb megszorító intézkedésekről döntöttek. A Bajnai-csomagon belül lerövidítették a gyest és a gyedet, megemelték az adókat, bevezették az ingatlanadót, elvették az iparűzési adó beszedését az önkormányzatoktól.”

Orosz István elmondta: Székesfehérvár országgyűlési képviselői közül Molnár Albert, valamint Világosi Gábor megszavazták, Gógl Árpád, valamint Cser-Palkovics András elutasították az MSZP-SZDSZ megszorító csomagját. Volt azonban egy országgyűlési képviselő, akinek egyáltalán nem volt véleménye ezekről, a székesfehérvári embereket és a vezetésére bízott várost érintő ügyekről: Warvasovszky Tihamér ugyanis nem volt jelen, s nem vett részt a parlament munkájában.

Az alelnök értetlenül áll az eset előtt – másokkal egyetemben -, s a következő kérdésekre várja a választ:

Warvasovszky Tihamér a város vezetőjeként nem volt véleménye ezekről az ügyekről, nem tartotta azokat fontosnak? Esetleg támogatja ezeket az intézkedéseket vagy egyszerűen nem mert kiállni a székesfehérvári emberek érdekei mellett? Bárhogy is van, elfogadhatatlan, hogy a város országgyűlési képviselőjeként nem vett részt az országgyűlés munkájában.

„Felszólítjuk Warvasovszky Tihamért, hogy álljon ki a nyilvánosság elé és adjon magyarázatot arra, hogy miért nem szavazott hétfőn a parlamentben, miért hagyta cserben a székesfehérvári családokat és a várost.”- zárta tájékoztatóját Orosz István.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >