Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Vizsgálatokkal, Zekével és Kovács Bencével kezdett a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. június 20.
Az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokkal és felmérésekkel megkezdődött ma a Fehérvár FC NB I-es labdarúgó csapatának felkészülése a következő, július végén kezdődő idényre. A katasztrofális szezon után járó, 15 évet követően ismét meglehetősen bizonytalan helyzetben lévő alakulatnál jelentkezett munkára az évek óta többször kölcsönadott (Budafok, Gyirmót, Kecskemét) védő, Zeke Márió, akinek kiváló idénye volt Kecskeméten, valamint a még csak 19 éves középpályás, Kovács Bence, aki a másodosztályban, Kazincbarcikán jól játszott tavasszal.

 

Kedden – a délelőtti kardiológiai vizsgálatokat követően – délután már a pályán készül az új idényre a Vidi. A kölcsönből visszatért két említett játékos mellett a Puskás AFC-től egy évtized után Fehérvárra visszaigazoló Spandler is már Bartosz Grzelak irányításával hangol.

A válogatottjaikban szereplő játékosok – Stopira, Deybi Flores, Tobias Christensen, Kenan Kodro és Nikola Serafimov – később csatlakoznak a csapathoz, Peter Pokorny pedig kölcsönjátéka után visszatért a Real Sociedad tartalékjaihoz.

További igazolások egyelőre nincsenek, de hamarosan várhatóak ezekkel kapcsolatos bejelentések.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >