Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
A bajnoki címvédőt fogadja a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 28.
A European League of Football ötödik játékhetén újra hazai pályán játszik a Fehérvár Enthroners. A Koronázók egy németországi és egy lengyelországi túra után a tavalyi bajnokot, a Vienna Vikings csapatát fogadják a Takarodó úton.

 


Múlt szombaton a Wroclaw Panthers ellen ugyan 63-33 arányú vereséget szenvedett a Fehérvár Enthroners, azonban az európai topliga küzdelmei a hétvégén is folytatódnak: július 2-án, vasárnap 16.25 órától a tavalyi bajnok, a Vienna Vikings érkezik a Fehérvár Enthroners otthonába. A találkozó az Enthroners idei egyik legnehezebb mérkőzése lehet, hiszen a Vikings a tavalyi sikerek után idén sem lassított, és veretlenül áll négy fordulót követően. A bécsiek a szintén újonc Prága ellen például 69 pontot produkáltak, még az Enthronerst legyőző Leipzig Kings ellen 47-14-es, domináns sikert könyveltek el.

Az Enthronersnél változások és sérülések is formálják a keretet. A hétvégi, Wroclaw elleni meccsen Jerod Evans helyét az ELF-ben debütáló Hegedűs Máté vette át az irányítóposzton, valamint újra megsérült Alper Peközer, a csapat török válogatott falembere. Hegedűs vezetésével az Enthroners támadói egyébként szezonbeli legmagasabb pontszámukat érték el, amiből a magyar válogatott irányító több mint 300 passzolt yarddal, valamint 3 passzolt és 1 futott touchdownnal vette ki a részét.

A mérkőzésre már kaphatóak a jegyek, melyeket érdemes minél előbb megváltani, miután várhatóan a bécsiek szurkolói is nagy létszámban kísérik el a csapatot. A belépőket a fedett lelátós oldalra 3000, míg a napos oldalra 2000 forintos áron vásárolhatják meg a szurkolók. Az elővételes jegyeket az Eventim oldalán, ide kattintva érhetik el. Helyszíni jegyvásárlásra okostelefonon lesz lehetőség. A mérkőzések látogatása 6 éves kor alatt ingyenes, diákigazolvánnyal pedig féláron lehetséges. A klub a megújult First Fielden ugrálóvárral, büfével, célbadobással és arcfestéssel is várja a családokat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >