Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hasznos meccsen, vereség egy jó csapattól Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 04.

ImageHasznos mérkőzésen, jó csapattól szenvedett vereséget az FC Fehérvár az ausztriai edzőtábor második találkozóján. A kifejezetten jó játékerőt képviselő FK Szaturn Ramenszkoje 2-0-ra nyert a mieink ellen. Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott, majd a második félidő elején egy számunkra balszerencsés góllal előnyhöz jutott a Moszkva környéki ellenfél. A Vidinek ezúttal is voltak lehetőségei, de gólt nem sikerült rúgni, sőt a kék-feketék még meg is duplázták előnyüket.

 

Dr. Mezey György csapata ezúttal a bázist jelentő Windischgarstentől 40 kilométerre, Seekirchenben lépett pályára a már több mint egy hete Ausztriában edzőtáborozó oroszok ellen. A Szaturn hazája bajnokságában a középmezőny első felében tanyázik, erős csapat, több kelet-európai válogatottal. Szakadt az eső ma Közép-Ausztriában (is), de szerencsére Seekirchenben a meccs előtt elállt, sőt a nap is kisütött, így jó talajú pályán, remek körülmények között játszottak a csapatok.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott - talán 2-1 volt a helyzetek aránya a Szaturn javára -, majd a második félidő is hasonlóan alakult: el kell azonban ismerni, az oroszok nagyon jó, gyors passzjátékot játszottak. Az 54. perc hozott fordulatot, ekkor Radovics elcsúszott a balhátvéd helyén és a középre passzolt labdából könnyű dolga volt Kuzmicsovnak.

Harcolt csapatunk az egyenlítésért, de egy szép akcióból az egyébként U17-es Európa-bajnok Alekszandr Szapeta révén a kék-feketék zörgették ismét a hálót, így alakult ki a végeredmény.

Az FC Fehérvár összeállítása: Sebők - Lázár, Lipták, Radovics, Présinger (Andics, 46.) - Szakály (Polonkai, 60.), Milanovics (Sifter, 60.), Elek (Dvéri, 60.) - Nagy D., Alves (Máté, 75.), Vujovics (Alison, 80.). Szombaton nem lesz mérkőzés, vasárnap pedig a bolgár CSZKA Szófia ellen lép pályára a Vidi.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >