Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Nagyon simán verte a DAC a roppant gyenge Vidit Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. július 03.
Az előzmények ismeretében cseppet sem meglepő, ugyanakkor erősen elgondolkodtató: a dunaszerdahelyi DAC a Sóstón is simán átgyalogolt a Fehérvár FC alakulatán, az 5-0-ás eredmény még a Vidire nézve hízelgő, mivel a vendégek számos helyzet mellett egy 11-est is elhibáztak…

 

Az, hogy a sérülések, betegségek és válogatott elfoglaltságok okán hiányzó Flores, Christensen, Serafimov, Dárdai, Szabó L., Fiola, Hangya és Kodro nélkül a gyengénél is gyengébb lesz a piros-kék alakulat, az evidens volt már a kezdés előtt is, ám az, hogy végül ennyire sansztalannak bizonyul Bartosz Grzelak csapata első nyári felkészülési találkozóján, azt azért kevesen gondolták.

Hozzá kell tenni, hogy a DAC nemzetközi kupainduló, előrébb tart a felkészülésben, így a Vidi hiányzói mellett ez is hozzájárult a szlovákiai gárda sima ötöséhez.

Konklúzió: a tartaléksorból előre lépő és a jövőt jelentő fiatal játékosok nem jelentenek első osztályú erőt. Ami ennél is fontosabb tanulság: nincs helye további totojázásnak, a vezetőknek alaposan össze kell kapniuk magukat és igazolni 2-3 góllövésre alkalmas támadót, egy fazonszabász középpályást, valamint egy jó átlagot hozó kapust, ellenkező esetben ki lehet jelenteni, hogy a csapat módszeres és szándékos lezüllesztése folyik, s abszolút kiesőjelölt lesz a Vidi a 2023-24-es idényben!

Uraim! lassan itt az utolsó utáni pillanat, mire vártok??? Kire vártok?? Tegyétek a dolgotokat legjobb tudásotok szerint, mert ez, amit eddig mutattatok az elmúlt hónapokban, minden kritikán aluli, minden tekintetben méltatlan a klubhoz!

A Fehérvár FC (már, ha még lesz 11 épkézláb felnőtt játékosa) legközelebb az NK Osijek ellen lép pályára Horvátországban, július 8-án, szombaton 16.30-kor. A mai 0-5-ből kiindulva van remény a javulásra.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >