Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Győzelem a CSZKA Szófia ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 06.

ImageAusztriában edzőtáborozó csapatunk vasárnap este Gmündben lépett pályára, és jó játékkal, 2-0-ra legyőzte a bolgár bajnokság ezüstérmesét, az Európa Liga-induló CSZKA Szófiát. Góljainkat Andre Alves (16.) és Goran Vujovics (28.) szerezték. A karintiai kisvárosban dr. Mezey György ezúttal a Sebők - Andics, Lipták, Horváth, Présinger - Polonkai, Farkas, Elek - Nagy, Alves, Vujovics tizenegyet küldte pályára, és a fiúk hamar a maguk javára fordították a mérkőzést.

 

Az első negyedóra végén Andre Alves, a második tizenöt perc zárásaként Goran Vujovics talált a bolgárok kapujába. Örömmel jelentjük, hogy mindkét találat "sakk-matt" helyzetből született, a gólvágóknak kijátszott akció végén, az ötösről kellett a hálóba passzolnia a labdát. Egyébként is dícsérhetjük a játékosokat, mert erős csapatot, agresszíven és gyorsan futballozó vetélytársat győztek le - úgy, hogy ők viszont kreatívabbak voltak a szófiai katonáknál.

A jó játék és a fölény akkor is megmaradt, amikor csapatunk sokat cserélt: 90 percet Sebőkön kívül csak három védő, Marko Andics, Lipták Zoltán és Horváth Gábor töltött a pályán. A szünetben Présinger helyett Lázár, és Vujovics helyett Alison ált be, majd a második félidőben jött a többi csere is: Polonkait Szakály Dénes (60.), Eleket Milanovics (70.), Farkas Balázst Dvéri Zsolt (75.), végül Alvest és Nagy Danit Máté és Sitku (80.) váltotta.

De, amint jeleztük, a fordulás után is voltak ziccereink, Alison elgurította a kapus mellett a labdát és az a kapufán landolt, majd Nagy dani a kapussal szemben állva tévesztett irányzékot - majd kedden, a Pasching ellen bepótolják.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >