Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
A Női Szuperligában indulnak a Fehérvár Kiskút TK teniszezői Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 11.
A Szeged otthonában lép pályára kedden, majd szerdán itthon, a Debrecen ellen játszik az Országos Csapatbajnokság idei Női Szuperligájában a Fehérvár Kiskút TK női csapata. Stollár Fanny, Tóth Amarissza, Molnár Kitti, Teker Lotti és Badics Lara felkészülten, nagy reményekkel vág neki a versenynek – hangzott el a hétfői, fehérvári sajtótájékoztatón.

 

 

 

Kedden Szegeden, a Gellért SE ellen kezdik meg az Országos Csapatbajnokság Női Szuperligájában az idei szereplésüket a Fehérvár Kiskút TK teniszezői, majd szerdán hazai pályán fogadják a DEAC csapatát. A verseny előtt tartott hétfői sajtótájékoztatón elhangzott, hat évvel ezelőtt állt először össze bajnokesélyes női teniszcsapat a Kiskút úti klub színeiben, és rögtön meg is nyerte a Szuperligát. Az idei esztendőben is azzal a céllal vágnak neki a Fehérvár Kiskút TK sportolói, hogy ismét Székesfehérvárra kerüljön a bajnoki cím. „Szeretnénk megismételni azt, ami az első évben sikerült, és hogy a városnak legyen az idei évben is egy bajnoki címe.”, hangsúlyozta Viszló Csaba, a klub elnöke. „Ehhez a lányok tudnak a legtöbbet hozzátenni, hogy felkészülésük és mentális helyzetük hozza ezt az eredményt ebben a nagyon erős mezőnyben.”

A sajtótájékoztató jelen lévő Badics Lara sokat vár magától, kemény mérkőzésekre készül. Reményét fejezte ki, hogy a hazai közönség bíztatása mellett szerdán könnyebben megy majd a játék a Debrecen ellen. A tavasszal sérülésből gyorsan felépülő Stollár Fanny mögött egy sikeres versenysorozat áll. Értékelése szerint erős csapattal indul Fehérvár, van esélyük. Győzelmet vár mind a keddi, mind a szerdai találkozótól, hogy aztán teljes figyelemmel készüljenek az elődöntőre és a döntőre.  Tóth Amarissza idén játszik életében először szuperligát. A versenyből érkező sportoló szerint egy erős csapat állt össze, így győzelmet várnak maguktól.

Mészáros Attila alpolgármester a város nevében sok sikert kívánt a csapatnak, és köszöntet mondott Viszló Csabának, hogy e sportágat így felkarolta a városban. Mind tömegsport, mind versenysport tekintetében egy nagyszerű lehetőséget biztosít minden korosztálynak. Az alpolgármester a sajtótájékoztató keretében invitálta a fehérváriakat, hogy szerdán 11 órától minél több foglaljanak helyet a lelátón, és szurkoljanak a női csapatnak.

A papírforma szerint a két győztes találkozót követően csütörtökön az elődöntőben, pénteken a döntőben léphetnek pályára a fehérvári teniszezők Budapesten.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >