Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Pannon Kupa tájékozódási futó verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 06.

ImageA hétvégén rendezte meg a Veszprémi TC a 2009. évi Pannon Kupa tájékozódási futó versenyét. – tájékoztatta szerkesztőségünket Vékony Andor - Az első napi rövidtávú futam Veszprém történelmi belvárosában és a várban zajlott. A második nap - amely idén világranglista futam is volt -, a mezőny kiköltözött Csesznekre, ahol a falut és a várat övező erdőkben folytatódtak a kategóriák küzdelmei.

 

Vékony Andortól megtudtuk, hogy az ARAK tájfutói révén a vasárnap véget ért háromnapos összetett versenyben, szép székesfehérvári sikerek is születtek, négy arany-, két ezüst- és két bronzéremmel térhettek haza futóink.

 

Image
.

Vékony Janka, a gyermek korcsoportban, Vékony Vanda az újonc korcsoportban, Péteri Kitti a serdülők, míg Prill Lászó a szeniorok között lett első. Ezüstérmet szerzett a szenioroknál Pápai János, a serdülőknél Péteri Fanni. Két bronzérmünk Szivák Ildikó és Maráz Gábor révén a felnőtt korcsoport kategóriájában született.

 

Image
Fotó: ARAK

A verseny eredményhirdetésére a cseszneki kőbánya színpadán került sor, rusztikus, a főszponzor mezőgazdasági kereskedelmi cégre utaló szalmabála „dobogóra” állhattak fel a győztesek és a helyezettek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >