Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kiállításokkal és nyári olvasmányokkal vár a Vörösmarty könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 17.
A nyári nagy melegben kevés jobb dolog van, mint a könyvtár hűs falai között leülni, és válogatni a szabadság idejére szánt olvasmányokból, és közben megtekinteni az Igazgyöngy Alapítvány gyermekrajzait, vagy álmodozni, tervezgetni az utazás tematikájú képeslapokat nézegetve.

 

A Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészlegén július 21-ig, a zárva tartás megkezdéséig látható az Igazgyöngy Alapítvány gyermekrajzaiból rendezett kiállítás. A tárlatot megnézni, illetve a nyári szünetre könyvet kölcsönözni így jövő hét szombatig lehet nyitva tartási időben, keddtől péntekig 13-18 óráig. A Központi Könyvtár Felnőtt kölcsönző részleg, a Gyermekrészleg, a Zenei és számítógépes részleg és a Pedagógiai részleg augusztus 22-én nyitja ki újra kapuit.

A Tolnai utcai Tagkönyvtárban a hónap végéig látható az Utazzunk! című, 215 darabot felvonultató képeslapkiállítás, amely az utazási célokra fókuszál, bemutatva városokat, nevezetességeket a világ minden tájáról. Láthatunk ábrázolásokat többek között vízparti, hegyvidéki, kulturális, sportos célú utazásokról, zarándokutakról és gyógyvizes üdülőhelyekről is. A tárlat megtekintése után pedig könnyű lesz választani a könyvtár ajánlatából, ha egy-egy helyet részletesebben is meg akarunk ismerni. A tagkönyvtár július 28-án, pénteken lesz nyitva utoljára, majd augusztus 22-től várja újra olvasóit.

A Vörösmarty Mihály Könyvtár Zsolt utcai Tagkönyvtára július 17. - augusztus 14., a Mészöly Géza utcai Tagkönyvtára július 24. - augusztus 14., míg a Budai úti Tagkönyvtára július 31.-augusztus 28. között zárva tart. Az Olvasóterem egész nyáron várja a látogatókat, de július 24. és augusztus 18. között hétfőtől péntekig 10-től 15.30-ig tart nyitva

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >