Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Vasárnap a Prága Lions csapatát fogadja a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 22.
A pihenőhét után a szintén újonc Prága Lions csapatát fogadja a European League of Football bajnokságban a Fehérvár Enthroners. A hazai csapat nagy reményekkel vág neki a mérkőzésnek, kiváló teljesítmény esetén az első fehérvári győzelem is meglehet.

 

A sérülésekkel tűzdelt Fehérvár Enthroners új igazolásokkal és Kevin Doyle irányító vezetésével vág neki a július 23-i, vasárnap 16.25 órakor kezdődő, Prága Lions elleni mérkőzésnek. Az Enthroners az előző hétvégén bye weeken volt, tehát nem játszott mérkőzést, előtte pedig a Berlin Thunder otthonában vendégeskedett. A prágaiak is a Berlinnel mérték össze erejüket, de a sok labdaszerzés és megannyi berlini hiba ellenére 43-6 arányban alulmaradtak. Érdekesség, hogy papíron a Lions már nyert mérkőzést az ELF-ben, hiszen a Leipzig Kings visszalépése miatt a két csapat egymás elleni meccsét a Lionsnek írták be.

A pályán azonban egyelőre sem az Enthroners, sem a Lions nem nyert még idén meccset, a két csapat múltját tekintve pedig joggal bizakodhat a fehérvári közönség: végre megtörhet a jég, meglehet az első győzelem a European League of Footballban. A tavalyi évben ugyanis a CEFL Cup döntőjében, a székesfehérvári First Fielden, rekkenő júliusi hőségben múlta felül a prágaiakat az Enthroners. Valódi ki-ki mérkőzésre van kilátás, azonban, ha a védelem a legjobbját nyújtja, a Kevin Doyle vezette támadók pedig jó ritmusban haladnak a pályán, a Fehérvár jöhet ki jobban a mérkőzésből.

A belépőket a fedett lelátós oldalra 3000, míg a napos oldalra 2000 forintos áron válthatják meg a szurkolók. Az elővételes jegyeket az Eventim oldalán, ide kattintva érhetik el, valamint helyszíni jegyvásárlásra is lesz lehetőség. A mérkőzések látogatása 6 éves kor alatt ingyenes, diákigazolvánnyal pedig féláron lehetséges. A klub kérése, hogy lehetőség szerint minden szurkoló a csapat színében, kékben érkezzen a stadionba.

ELF, 8. forduló
július 23., vasárnap 16.25 óra
Prága Lions – Fehérvár Enthroners

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >