Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
az Enthroners következő két ellenfele nem áll ki Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. július 24.
Jó esélyekkel várta a Prágai oroszlánok elleni mai hazai ELF-mérkőzést a Fehérvári Koronázók amerikaifutball-csapata, ám ezúttal sem lesz sikerélménye, mivel tegnap kiderült, hogy a cseh ellenfélnek elfogyott a pénze, így nem tud elutazni sem Fehérvárra. Ha már rossz hír, legyen dupla: a Lipcsei Királyok alakulata hasonló okból már vissza is lépett a legnívósabb kontinentális liga küzdelmeitől. A következő hazai meccse éppen a német gárda ellen lett volna az Enthronersnek…

 

Azt még nem tudni, miként alakul így a folytatás, törlik-e a két csapat eredményeit, avagy más megoldást találnak ki az illetékesek, mindenképpen aggasztó, hogy 5-6 mérkőzést követően már két bajba jutott egylet akadt, félő, hogy akad még több is.

Mindenesetre itt időszerű volna pl a jégkorongosok mintájára, az ICEHL (az osztrák bázisú nemzetközi liga) esetében alkalmazott rendszer, amelynél különböző garanciákat, igazolásokat kérnek a részt venni szándékozó kluboktól, s csak az kap licencet, rajtengedélyt a következő idényre, akinél ezek rendelkezésre állnak. Ellenkező  esetben hamar komolytalanságba fulladhat a szép reményű bajnoki sorozat.

A mai elmaradó találkozó előre megváltott jegyeit természetesen visszaváltják.

A Koronázók a két törölt hazai meccs okán legközelebb majd szeptember 3-án, vasárnap lép pályára a First Fielden, akkor majd a lengyel Wroclaw Panthers lesz az ellenfele. Addig csak idegenbeli csaták várnak a még pont nélkül álló fehérvári alakulatra.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >