Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Legyél Te is albás! – várják a jelentkezőket az Alba Regia Táncegyüttes utánpótlás csoportjaiba Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. július 25.
Legyél Te is albás! mottóval felvételt hirdettek az Alba Regia Táncegyüttes utánpótlás csoportjaiba. A jelentkezési lapot július végéig kell eljuttatni a Táncházba, majd szeptember 15-ig lehet beiratkozni az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola új tanévére.

 



Sikeres múlt, közös jelen, ígéretes jövő – hangzik az Alba Regia AMI mottója. Ennek jegyében hirdettek felvételt az utánpótlás képzésre, melyre 6-22 év közötti gyerekeket és fiatalokat várnak. Olyanok jelentkezzenek, akik szeretik a néptáncot, a mozgást, a játékot, a táncot, a zenét és tartósan, elkötelezetten szeretnének a tagjai lenni egy jó közösségnek, Székesfehérvár táncos családjának.

A jelentkezési lap letölthető ITT, az albások honlapján. A kitöltött dokumentumot a jelentkezők július végéig adhatják le személyesen a Táncházban (Malom utca 6.) munkanapokon 9 és 15 óra között, bedobhatják a Táncház postaládájába, vagy elküldhetik szkennelve az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges . További információ ugyancsak ezen az e-mail címen kérhető.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >