Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Kocsis Dávid is csatlakozott a csapathoz
Kocsis Dávid is csatlakozott a csapathoz Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 07.

ImageAz Ausztriában edzőtáborozó Fehérvár FC csapatának számára a hétfő „lájtos” napnak számított: délelőtt értekezletet tartott dr. Mezey György, amelyen a vasárnapi, CSZKA Szófia elleni mérkőzés tapasztalatait vesézte ki a stábbal, illetve a játékosokkal, délután pedig tréningezett a keret. Azok gyakoroltak az egyik csoportban, akiknek a bolgárok ellen kevesebb szerep jutott, míg a többiekre taktikai foglalkozás várt.

 

Hétfőn bővült a létszám, Varga Endre technikai vezető társaságában megérkezett a sérüléséből felépült Kocsis Dávid, hogy bekapcsolódjon a közös munkába. Ha már a felépült Kocsis Dávid szóba került, érdemes odakanyarodtunk az elsőcsapat két sérültjéhez, Varga Róberthez és a Windischgarstenből hazautazott Demjén Gáborhoz.

Mindkét futballistánk egyéni fejlesztést végez és sport-rehabilitációval készül arra, hogy a csapat hazaérkezése után csatlakozhasson a bajnokságra készülőkhöz.

A windischgarsteni felkészülés kapcsán, a futball „hátországa” iránt is érdeklődők figyelmét felhívjuk a http://www.soccer.kaernten.at  honlapra, amelyen szörfölve láthatják a szurkolók, milyen sok csapat, milyen remek körülmények között készülhet Ausztriában. Kedden ismét „meccsnap” lesz, az FC Fehérvár kedden este Windischgarstenben játszik az osztrák FC Paschinggal.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >