Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Balogh Gergely a Fidelitas Fejér megyei választmányának új elnöke
Balogh Gergely a Fidelitas Fejér megyei választmányának új elnöke Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 07.

ImageSzékesfehérváron ülésezett a Fidelitas Fejér megyei választmánya, ahol a tagok Balogh Gergelyt nevezték ki elnökükké. Korábban Róth Péter töltötte be ez a pozíciót. Ő azonban nemrég új tisztséget kapott: a Fidesz Székesfehérvári Alapszervezetének elnöke lett. A Fidelitas Fejér megyei választmánya a tisztújítás során meghatározta a három alelnököt is. A jövőben ezentúl Tóth Melinda, Róth Péter és Gál Roland segíti Balogh Gergely munkáját. A Fidesz Fejér megyei választmányába pedig Kirinovics Pétert delegálta az ifjúsági szervezet.

 

Az új elnök honlapunknak elárulta a Fidelitas jövőbeli terveit is: a következő két évben szeretnék felfrissíteni a csoportok működését Fejér megyében. Új Fidelitas csoportokat hoznak majd létre a hét választókerületben, hogy kibővítsék a tagságot, a legnagyobb feladat pedig a következő országgyűlési és önkormányzati választásokban valósegítség lesz.

 

Image
Fotó: Temesvári Márta

"Az elmúlt pár évben számos lelkes és céltudatos fiatal csatlakozott a Fidelitashoz szerte Fejér megyében, akikből az EP kampány során igazi, összetartó csapat kovácsolódott.” –mondta Balogh Gergely – „Ezt továbbra is bővíteni szeretnénk. Készülünk az országgyűlési választásokra,megcélozván azt,hogy a magyar fiatalok minél többen érezzék azt, hogy változás kell, a jövő az övék is- rajtuk is múlik."

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3527&Itemid=31

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=527&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >