Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Vasárnap a Frankfurt ellen bizonyíthat az Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 29.
Miután a múlt hétvégén a Prága Lions visszalépése miatt nem tudott kiállni a Fehérvár Enthroners ellen a European League of Football küzdelmeiben, a székesfehérvári amerikaifocisták egy szabad hétvége után utazhatnak a 2021-es bajnok Frankfurt Galaxy otthonába. A mérkőzést az Aréna 4 élőben közvetíti.

 

Ezen a hétvégén is a tévé képernyőin keresztül szoríthatnak az Enthronersnek a szurkolók. A csapat a múlt vasárnap a Prága Lions együttese ellen játszott volna hazai pályán, azonban a prágaiak financiális okokra hivatkozva visszaléptek a mérkőzéstől, így az Enthroners egy szabad hétvége után július 30-án, vasárnap 13.00 órától a Frankfurt Galaxy otthonában bizonyíthat. A két csapat már találkozott egymással, a 2. fordulóban a Frankfurt domináns futójátékkal és jó védekezéssel 48-13-ra múlta felül a székesfehérváriakat.

A mostani mérkőzés azonban más képet mutathat. Az Enthronersnél jelentősen átalakult a keret, irányítóposzton Kevin Doyle vette át a támadósort, elkapó posztra érkezett Tavares Martin Jr. a mexikói bajnokságból, valamint a támadófal erősítésére Hartai Gábor és Austine Igba Ujene. A védelemben a fiatal olasz tehetség Sahnian N’Guessan, a francia linebacker Benjamin Rukundo Mulindahabi, valamint két védőfal, Lance Leota és Brian Lee Jr. egészítette ki a csapatot.

A Frankfurt Galaxy elleni mérkőzést július 30-án, vasárnap 13.00 órától az Aréna 4 élőben közvetíti.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >