Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
ELF: újra kikapott az Enthroners, mégis van egy sikere! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. július 31.
Több változás is történt a Fehérvár Enthroners keretében az elmúlt időszakban, ám hiába várták bizakodva a 2021-es bajnok Frankfurt Galaxy elleni idegenbeli összecsapást az ELF-ben, újra sima – ezúttal 46-0-ás – vereségbe szaladtak bele a Koronázók. Ezzel a pályán továbbra sincs győzelmük a legerősebb európai Amerikaifoci-ligában a fehérváriaknak, ám mivel az anyagi gondokkal küzdő Prágai Oroszlánok egy hete nem álltak ki ellenük, a győzelemért járó egységeket 35-0-ás pontaránnyal megkapták, így a tabellán meg is előzték a cseheket.

 

Mindazonáltal remélhetőleg hamarosan a küzdőtéren is összejön a várva várt siker. Valószínűleg nem a következő mérkőzésen, mivel a Lipcsei Királyok is jelezték, hasonló okok miatt, mint a prágaiak, ők sem utaznak a First Fieldre. Legalábbis jelen állás szerint.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a németek vissza is léptek a bajnokságtól, ám a tabellán még nyilvántartják eredményeiket és bár elvileg nem játszották le a múlt heti, wroclawi és a mai, a Bécsi Vikingek elleni meccsüket, az ELF honlapján mindkét találkozónak van eredménye! Egy 31-6-os és egy 47-14-es… Tehát elég érdekes a szituáció.

Ami viszont biztos(nak tűnik most), hogy hazai pályán legközelebb a Wroclawot fogadják majd a Koronázók, szeptember 3-án. Addig még az is előfordulhat, sőt, erős esély van rá, hogy papíron már három győzelme is lesz a csapatnak, lévén a Lipcse elleni elvileg törölt meccs után egy prágai kirándulás vár rá még augusztusban. Már, ha nem kerül az is törlésre…

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >