Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
NB II, NB III: a Csákvár megszorongatta a Honvédot Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. július 31.
Rendkívül szoros, kiélezett meccset vívott a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB II idényrajtján a Csákvár, amely meglehetősen balszerencsés, 2-1-es vereséget szenvedett az első osztályból kiesett riválistól. Az NB III-ban idegenbeli bravúrral nyitott a Bicske, simán győzött az Iváncsa, kikapott a Vidi II és a Puskás II, döntetlent hozott a Dunaújváros és Gárdony megyei rangadója.

 

A csákvári összecsapáson egy szerencsétlen öngóllal szerzett vezetést a Honvéd, ám a jól focizó hazaiak a második félidő elején egyenlítettek. A véghajrában Kerezsi újra a fővárosiakat juttatta előnyhöz, miközben a Csákvár több ziccert is kihagyott. Az utolsó percekben szinte ki sem jött a 16-osáról a Honvéd, de foggal-körömmel kihúzta a végső sípszóig. Nyert a Kispest, de nem volt jobb a Csákvárnál, ezzel a produkcióval nem lesz könnyű visszajutnia az NB I-be. Tóth Balázs együttese ugyanakkor megmutatta, hogy a további mezőnyszűkítés ellenére is megkapaszkodhat a második ligában.

Az NB III Délnyugati csoportjában a bajnok Iváncsa 4-1-re legyőzte a Dunaföldvárt, míg a Dunaújváros és az újonc Gárdony megyei derbije igazságos 1-1-et hozott. A Fehérvár FC II. csapata helyt állt az Érd otthonában, de ez is csak a 2-1-es vereségre volt elég.

Az Északnyugati csoportban az élmezőnybe igyekvő Bicske, a korábban évekig az NB II-ben szereplő Budaörs vendégeként aratott igen értékes sikert, a Puskás Akadémia II. együttese viszont hazai pályán kapott ki ugyancsak 1-0-ra a III. Kerületi TVE-től.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >