Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Gólgazdag döntetlen a Pasching ellen
Gólgazdag döntetlen a Pasching ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 08.

ImageCsapatunk lejátszotta újabb felkészülési mérkőzését, amelyen - Windischgarstenben - 3-3-as döntetlent ért el az osztrák másodosztályú Pasching ellen. Negyedóra játék után Dvéri Zsolt szerzett vezetést a Vidinek, ám utána a "sógorok" fordítottak. Goran Vujovics az első félidő lefújása előtt egyenlített, de nem sokáig álltunk remire, mert a Pasching a fordulás után szinte azonnal újra előnyhöz jutott. Csapatunk a hajrához érve, a 76. percben egyenlített, az újonc Kocsis Dávid passzából "természetesen" Vujovics talált a kapuba.

 

Dr. Mezey György ezúttal is forgatta a csapatot, olyan összeállításban játszott a Vidi, amelyben az edzőtábor alatt, korábban még nem. Filipovics védett, Lázár, Radovics, Sifter, és Présinger volt a négy védő, Szakály, Milanovics és Dvéri Zsolt játszott a középpályán és Pavlisic, Sitku, valamint Vujovics alkotta a csatársort.

 Sportigazgatónk mindössze hármat cserélt, a szünetben Lázár Pali helyett Kocsis Gábor, Drazsé helyett pedig Máté János állt be a szünetben (Pavlisic lépett vissza a középpályára, Máté pedig csatár lett), végül Sitku helyett Kocsis Dávid játszott az utolsó félórában.

A "szűkített létszámot" indokolja, hogy csütörtökön újabb meccs vár a fiúkra - ugyanitt, Windischgarstenben, a cseh Bohemians Praha lesz az ellenfél - sőt, bár a pénteki, mattersburgi találkozó elmarad, még aznapra is szeretne játszótársat találni a szakmai stáb.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >