Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Székesfehérvári versenyző is indul Japánban a szenior úszó-világbajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 01.
Egy székesfehérvári úszó, Oblat Zsolt képviseli Fejér vármegyét a FINA World Aquatics Masters Championship-en, azaz a szenior úszó-világbajnokságon Japánban. A sportoló augusztus 2. és augusztus 11. között versenyez a fukuokai vb-n.

 


Az 52 éves Oblat Zsolt fogja képviselni Fejér vármegyét és Székesfehérvárt az augusztus 2. és 11. között megrendezésre kerülő FINA World Aquatics Masters Championship-en, azaz a szenior úszó-világbajnokságon. A világeseményt a jelenleg is zajló vizes világbajnokság után rendezik meg, öt versenyszámban várják a világ száz országának közel tízezer sportolóját. A Hullám 91 Úszó és Vízilabda Egyesület szenior sportolója 50 és 100 méteres hátúszásban indul a versenyen.

Az 1972-es születésű sportoló rendszeresen versenyez a hazai és nemzetközi bajnokságokban. Versenyszámokat tekintve mell-, hát- és gyorsúszásban is rajthoz szokott állni, tavaly pedig részt vett a római Masters Európa-bajnokságon. Az augusztusi világbajnokságra önköltségen, valamint a Metal-For Kft. és a Hotel Vadászkürt támogatásával utazik.

Szurkoljunk közösen Oblat Zsoltnak!

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >