Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Vasárnap a Fradi ellen játssza a hazai szezonnyitót a Fehérvár FC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 05.
Augusztus 6-án, vasárnap 17.45 órától a Ferencvárost fogadja a Fehérvár FC a Sóstói Stadionban. A magyar első osztályú bajnokság második fordulójában rögtön rangadó vár a székesfehérváriakra, akik az idei évben átalakított kerettel, magyar fiatalokkal szeretnének minél jobb eredményeket elérni.

 

Vasárnap hazai pályán is megkezdi a szezont a Fehérvár FC. Az együttes jelentősen átalakult az előző szezonhoz képest, hiszen távozott többek között Loic Nego, Stopira és Dárdai Palkó is. A fehérvári focisták új alapokat lefektetve, átalakított kerettel, reálisan a középmezőnyt megcélozva vágnak neki a szezonnak. Új igazolások is érkeztek a csapathoz, például az FC Kobenhavn csapatától Mamoudou Karamoko, valamint a PSG-nevelés Franck Bambock. A találkozó esélyese a címvédő Ferencváros, ugyanakkor reménykedésre adhat okot, hogy a zöld-fehéreknél is nehéz idők járnak. Az együttest a KÍ Klaksvík csapata kiütötte a Bajnokok Ligájából, ezért a Ferencváros csütörtökönként kell játssza a selejtezőit a Konferencia Ligában. A mostani fordulóban például a Shamrock Rovers csapatával játszanak idegenben, csütörtökön 21.00 órakor.

A vasárnapi mérkőzésre már elkezdődött a jegyértékesítés. A találkozót a rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette, ezért a jegyvásárláskor a személyes adatok megadása (név, születési hely, születési idő) kötelező az online-jegyvásárlás, valamint a személyes jegyvásárlás alkalmával is. Klubkártya megadása nem kötelező. A VidiShop szerdán és pénteken 10.00 és 17.30 óra között várja a jegyvásárlókat.

Augusztus 6., vasárnap 17.45 óra
NB I, 2. forduló, Sóstói Stadion
Fehérvár FC – Ferencváros

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >