Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Asiagoban kezdi meg a szezont a Hydro Fehérvár AV19 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 10.
Két idegenbeli mérkőzéssel kezdi a 2023-2024-es ICE Hockey League szezont a Hydro Fehérvár AV19 csapata. A székesfehérvári hokisok a harmadik fordulóban, szeptember 22-én lépnek először hazai jégre, méghozzá a címvédő EC Red Bull Salzburg ellen.

 

A Migross Supermercanto Asiago Hockey és a HCB Südtirol Alperia ellen két idegenbeli mérkőzéssel kezdi meg a 2023-2024-es bajnoki szezont a win2day ICE Hockey League-ben a Hydro Fehérvár AV19. A székesfehérvári hokisok első hazai mérkőzésére a harmadik fordulóig kell várniuk a szurkolóknak, akik szeptember 22-én, pénteken 19.15 órától láthatják kedvenceiket a Raktár utcában. Az első itthoni meccsen rögtön komoly erőpróba elé áll az együttes, hiszen az EC Red Bull Salzburg csapata érkezik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba. A fehérvári csapat egy klagenfurti túra után, szeptember 26-án lép újra hazai jégre. Érdemes bevésni a naptárba a decemberi, ünnepi időszakot is, hiszen december 30-án és január 1-jén is hazai pályán lép pályára a Hydro Fehérvár AV19.

Ugyan a csapat keretében nem volt nagy a mozgás, történtek fontos változások, mint például Kevin Constantine vezetőedző távozása. Az amerikai mestert az a Kiss Dávid váltja, aki korábban már az Erste Ligában is bizonyított, valamint az ICE-csapatnál is volt másodedző. Biztossá vált továbbá, hogy Erdély Csanád külföldön folytatja, valamint visszavonult az aktív játéktól Andrew Sarauer, aki 2013 óta termelte a pontokat a Volánnak. Hosszabbított az együttes magyar válogatott csatára, Bartalis István, aki két évre szóló megállapodást kötött a Hydro Fehérvár AV19-cel. Korábban került bejelentésre, hogy a fiatal védő, Horváth Milán a francia Briancon csapatánál folytatja, pótlására pedig magyar válogatott játékosok érkeztek: visszatér a csapathoz Vokla Roland és Kiss Roland is. Az új érkezők között érdemes kiemelni a két kanadai játékost, Markus Phillipset és Pascal Laberge-t, akik hátvéd és csatár poszton jelenthetnek erősítést.

Az alapszakasz menetrendjének rögzítéséhez nagy segítség az automatikusan frissülő, mobiltelefonos naptárakkal történő szinkronizáláshoz már elérhető, a klub által összeállított naptár, a jegy- és bérletvásárlási lehetőségekről pedig hamarosan a csapat honlapján adnak bővebb tájékoztatást.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >