Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Lendvai Ildikó nem itt él Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. július 09.

Image"Lendvai Ildikó nem Magyarországon él vagy félrebeszél akkor, amikor az elmúlt hét évről "reform teljesítmény", illetve "modernizációs teljesítmény" jut az eszébe." - szögezte le Cser-Palkovics András. - "Lendvai Ildikó láthatólag nem beszél az emberekkel, nem kíváncsi az emberek véleményére, hiszen csak így állíthatja azt, hogy "az ország jó irányba haladt" az elmúlt hét évben. Ez a hozzáállás vezetett az ország mai helyzetéhez. Az MSZP hatalmi elitje teljesen elfordult az emberektől, egyáltalán nem törődött az emberek gondjaival, félelmeivel és biztonságával, nem hallgatta meg őket."

 

A politikus rámutatott: a Gyurcsány-Bajnai-korszakot terheli a felelősség azért, hogy tevékenysége nyomán Magyarország éllovasból, sereghajtó lett. 1990 óta Magyarország ilyen mélyrepülést még nem ért meg; az ország 15 évvel ezelőtti adatokat produkál.

"Az elmúlt hét esztendőben az MSZP mindig az emberekkel fizettette meg a dilettáns, hazug kormányzásának, és a saját hatalomban maradásának árát. Ezt a kormánypárti politikusok nem érzik, de a választóik igen. A választók Lendvai Ildikó szavaival szemben a saját bőrükön tapasztalják a válságot. A választók döntő többsége ma új választásokat akar, vagyis egyszerűen fogalmazva: elegük van a szocialistákból és az általuk képviselt egyetlen programból: az újabb és újabb brutális megszorítások politikájából ."- hangsúlyozta Cser-Palkovics András.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >