Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Hazai pályán vehet revansot a Prágán az Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 17.
A Prága Lions csapata pénzügyi okokból nem utazott el július 23-án Székesfehérvárra, így a két csapat fehérvári mérkőzését törölték. A csapatok augusztus 19-én a versenykiírás szerint Prágában találkoztak volna a visszavágóra, ám a European League of Football döntésének értelmében a mérkőzést a székesfehérvári First Fielden rendezik meg. A szorosnak ígérkező találkozót nagy reményekkel várja az Enthroners, jó teljesítmény esetén az első, pályán kiharcolt győzelemre is esélyük van.

 

A Fehérvár Enthroners alaposan felkészülhet a Prága Lions elleni, augusztus 19-én, szombaton 17.00 órakor kezdődő találkozóra. A fehérváriak július utolsó vasárnapján a Frankfurt otthonában szenvedtek 46-0-s vereséget, ám az első félidőben mutatott játék alapján joggal bizakodhatnak egy jobb folytatásban. Annál is inkább, hogy az új igazolások, mint például Lance Leota, Brian Lee, Tavaris Martin Jr. úgy tűnik valóban magasszintű játéktudást képviselnek. A csapat a frankfurti túra után két hétvégét is pihenhet, előbb a European League of Fooball bye weekje, majd a Leipzig Kings visszalépése okán. Ez az idő lehetőséget adhat a Prága alapos kielemzésére, az új játékosok beépítésére, valamint a sérülések gyógyulására, amiből sajnos jócskán kijutott az együttesnek.

Az ellenfél Prága a financiális problémák után jelenleg a túlélésért küzd. A csapat továbbra is válogatott játékosokból és ügyes amerikaiakból áll, azonban távozott a vezetőedző, Zach Harrod. A belső problémák az eredményekben is megmutatkoztak, a Lions legutóbb ELF-rekordot jelentő 73 pontot kapott a Wroclaw Pantherstől. A prágaiak szerencséje, hogy ugyanabban a fordulóban két órával később a Milano Seamen csapatát 78 ponttal tömte ki a Stuttgart, így nem a csehek kerültek a negatív rekord mellé. Ettől függetlenül az Enthroners és a Lions összecsapása nem egy lefutott meccs. A prágaiak a székesfehérváriakhoz hasonlóan első évüket töltik a ligában, annak minden nehézségével és kihívásával, egy győzelem pedig mindkét csapat számára hatalmas motivációt jelenthetne a szezon vége előtt.

A belépőket a fedett lelátós oldalra 3000, míg a napos oldalra 2000 forintos áron válthatják meg a szurkolók. Az elővételes jegyeket az Eventim oldalán, ide kattintva érhetik el, valamint helyszíni jegyvásárlásra is lesz lehetőség. A mérkőzések látogatása 6 éves kor alatt ingyenes, diákigazolvánnyal pedig féláron lehetséges. A klub kérése, hogy lehetőség szerint minden szurkoló a csapat színében, kékben érkezzen a stadionba.

ELF, 10. forduló
augusztus 19., szombat 17.00 óra
Fehérvár Enthroners – Prága Lions

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >