Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Indul a jegy- és bérletvásárlás a Hydro Fehérvár AV19 2023/2024-es szezonjára Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 22.
Augusztus 21-től vásárolhatják meg a szurkolók bérleteiket a Hydro Fehérvár AV19 idei évadára. Fontos, hogy a jelenleg is ülőhelyi bérlettel rendelkezők szeptember 22-ig újíthatják meg a bérleteiket online vagy az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

 

 

Hamarosan kezdődik a Hydro Fehérvár AV19 következő szezonja, amire a szurkolók augusztus 21-től válthatják meg bérleteiket. Fontos, hogy az ülőhelyi bérlettel rendelkezők ettől az időponttól kezdve újíthatják meg a bérleteiket, egészen szeptember 22-ig. A bérletvásárlással együtt újraindul a regisztráció is, ami minden bérletes számára ajánlott – elvégzésében a klub munkatársai segítséget nyújtanak. A diákjegyek és -bérletek vásárlásához érvényes diákigazolványra van szükség, a kedvezmény 25 éves korig vehető igénybe. A nyugdíjas bérlet vásárlásához nyugdíjasigazolvány vagy nyugdíjas igazolás bemutatása szükséges. Az igazolványok meglétét mind vásárláskor, mind a belépéskor ellenőrzik.

A jegy- és bérletárak az alábbiak szerint alakulnak:

Állóhelyi alapszakasz bérlet – 48000 ft
Diák/nyugdíjas állóhelyi alapszakasz bérlet – 24000 ft
Ülőhelyi bérlet – 80000 ft

Állóhelyi jegy – 3800 ft
Diák/nyugdíjas állóhelyi jegy – 2000 ft
Ülőhelyi jegy – 5200 ft

A tavalyi évhez hasonlóan a jegyeket és bérleteket online az eventim.hu oldalon, valamint személyesen az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban pénztáraiban lehet megváltani. Utóbbinál készpénzes fizetés mellett bankkártyás és SZÉP-kártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll.

További információkat a klub honlapján, ide kattintva olvashatnak

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >