Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Nemzetközi foci: újabb Liverpool siker, Szoboszlai góllal! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. szeptember 04.
Negyedik Premier League mérkőzését is végig játszotta a Liverpool FC-ben Szoboszlai Dominik. A magyar válogatott székesfehérvári illetőségű csapatkapitánya az Aston Villa elleni 3-0-ás összecsapáson gyönyörű gólt is lőtt, így megszerezte a várva-várt első találatát, egyben csapata számára a vezetést, már a 3. percben. Ez volt 11 év után az első magyar gól az angol első osztályban, 2012 decemberében Gera Zoltán talált be a Norwich ellen a West Bromwich Albion színeiben.

 

 

„Szobo”, ahogy a liverpooli szurkolók elnevezték a 22 éves támadó középpályást, egy jobb oldali szöglet után elé pattanó labdát bombázott ballal a 16-os vonaláról félmagasan a világbajnok argentin Emiliano Martínez kapujának bal sarkába. A vörösök új sztárjelöltje az egész találkozón jól játszott, ezért immár másodszor őt választották a meccs emberének!

A Liverpool Szoboszlavial remekül szerepel eddig, négy meccsből három győzelem és egy döntetlen a mérleg, ráadásul ezek között volt két idegenbeli rangadó a Chelsea és a Newcastle ellen.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >