Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Pénteken már hazai terepen lép pályára a Hydro Fehérvár AV19 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 22.
Nagyszerűen kezdte a szezont a Hydro Fehérvár AV19 a win2day ICE Hockey League-ben. Az osztrák bázisú jégkorong-liga első két fordulójában idegenben előbb az Asiagot, majd a Bolzanot sikerült két vállra fektetnie a fehérvári hokisoknak. Pénteken hazai pályán a tavalyi bajnok Salzburg ellen folytathatják a jó sorozatot.

 

Remek kezdést tudhat magáénak a Hydro Fehérvár AV19 csapata a win2day ICE Hockey League-ben. Kiss Dávid csapata meggyőző játékkal, két fölényes győzelmet aratva két forduló után vezeti a bajnokságot. Az első fordulóban az Asiago ellen előbb 3-0-ra, majd a Bolzano ellen 3-1-re győztek a fehérvári hokisok, így nagy önbizalommal várhatják az EC Red Bull Salzburg csapatát, akik a harmadik fordulóban a Raktár utcába látogatnak. A tavalyi címvédő szintén nem talált legyőzőre az első két forduló alatt: előbb a Klagenfurtot ütötték ki 4-1-re, aztán hosszabbítás után verték meg a Graz csapatát 4-3-ra.

A Fehérvár teljes csapatát dicséret illeti, azonban mindenki közül kiemelkedik Hári János és Magosi Bálint, akik két-két góllal vetették észre magukat a két meccsen. Rajtuk kívül szintén meggyőző teljesítményt nyújtott a csapat kanadai kapusa, a 32 éves Olivier Roy, aki mindössze 1 gólt kapott és egészen elképesztő, 98.2%-os védési hatékonyságot tud magáénak.

A jegyértékesítés az eventim.hu oldalán online, valamint a jegypénztárak nyitvatartási idejében személyesen zajlik. További jegyinformációkat ide kattintva találhatnak.

 

2023. szeptember 22., péntek, 19.15 óra
win2day ICE Hockey League, 3. forduló
Hydro Fehérvár AV19 – EC Red Bull Salzburg

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >