Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Térségi Közmű Konzorcium nyerte meg a pályázatot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 14.

ImageA Székesfehérvár egyes részeit (Ráchegy-Búrhegy, Öreghegy, Csala, Kisfalud, Börgönd) és 3 környékbeli települést (Pákozd, Pátka, Seregélyes) érintő szennyvízhálózat bővítése érdekében létrehozott Önkormányzati Társulás (Székesfehérvár Város és Térsége Szennyvízcsatorna Hálózat Bővítési Önkormányzati Társulás) közbeszerzési eljárás keretében választotta ki a projektet a munkafolyamatok végéig felügyelő-koordináló, projektmenedzsmenti feladatokat ellátó szervezetet.

 

Mátay Balázs sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a 4 ajánlattevő közül a társulás a Széphő Zrt vezetésével megalakult Térségi Közmű Konzorcium -ot nyilvánította nyertessé.

A projektmenedzsment feladata -többek között- a projektben résztvevő valamennyi szervezettel való kapcsolattartás, a munkák összehangolása, ellenőrzése, segítése, a kommunikáció koordinálása, kiemelten pedig a Támogatási Szerződésben lévő előírások betartatása.

A témával kapcsolatban a Széphő Zrt. a projektmenedzsment és az Önkormányzati Társulás képviselőinek, vezetőinek részvételével csütörtökön tart sajtótájékoztatót. Az erről szóló beszámolónkat természetesen olvasóink is megtekinthetik majd honlapunkon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >