Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Ünnepélyes díjátadóval zárult a nyugdíjasok sportvetélkedője Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. október 02.
A hetvenes és nyolcvanas korosztály is aktív résztvevője a nyugdíjasok városi sportvetélkedőjének, amelyen a székesfehérvári nyugdíjas klubok 8 fős csapatai vesznek részt évről évre. Az idei évi versenysorozatot lezáró díjátadóra idén is a Fehérvári Lecsófőző Vigasság keretében került sor.

 


Játékos-ügyességi feladatok várták idén is a nyugdíjas sportvetélkedő résztvevőit. Székesfehérváron évről évre megrendezik a nyugdíjasok városi sportvetélkedőjét, amelyen a város nyugdíjas klubjainak 8 fős csapatai vesznek részt. A női és vegyes kategóriában induló csapatoknak többek között szlalomban, labdaadogatásban, célba dobásban, páros feladatokban kellett összemérni ügyességüket.

Hagyományosan a Fehérvári Lecsófőző Vigasság ad alkalmat a városi nyugdíjasklubok sportvetélkedőjének díjátadójára is. Az idei évben az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület (ARNYE) Öreghegyi Nyugdíjas Klubja lett a vegyes verseny győztese. Második helyen a Videoton Nyugdíjas Szervezete, míg a harmadik helyen a Maroshegyi Nyugdíjasok csapata végzett. A női csapatok versenyében az Örökmozgó Tóvárosi Nyugdíjasok csapat lett az első. Őket a dobogó második fokán a Videoton Nyugdíjas Szervezetének női csapata követte, míg a verseny harmadik helyét az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Belvárosi Nyugdíjas Klubja szerezte meg. A díjakat Mészáros Attila alpolgármester, valamint Magony Tamás, a Polgármesteri Hivatal Szervezési Iroda sportmunkatársa adta át.

A „Legidősebb női versenyző” kategóriában a 80 éves Dienes Balázsnét (Videoton Nyugdíjas Szervezete), a „Legidősebb férfi versenyző” kategóriában a 76 éves Illyés Endrét (ARNYE Öreghegyi Nyugdíjas Klub) köszöntötték.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >