Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Októberben is folytatódik a Nyitott Tornatermek program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. október 03.
Októberben is folytatódik Székesfehérváron a minden korosztály számára ingyenes sportolási lehetőséget biztosító Nyitott Tornatermek program. Fontos változás, hogy két, felújítás alatt álló oktatási intézményben, a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban, valamint a Munkácsy Mihály Általános Iskolában átmenetileg szüneteltetik a foglalkozásokat, illetve az őszi szünetben valamennyi iskola tornaterem zárva lesz.

 

 

Rendkívül népszerű Székesfehérváron az országosan egyedülálló Nyitott Tornatermek program, melynek keretében mintegy 4.500-an sportolnak a városi iskolákban. A különböző korosztályok 19 helyszínen 12 féle sportolási lehetőséget vehetnek ingyenesen igénybe városszerte.

Az egészséges életmódot szolgáló, jó hangulatú, közösségépítő program október 2-tól is folytatódik. Fontos azonban, hogy a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban, továbbá a Munkácsy Mihály Általános Iskolában átmenetileg szünetel a program az épületek felújítása miatt. Ebben a tanévben valamennyi helyszínen csak hétköznapokon vannak foglalkozások, és az őszi szünetben, október 30. és november 3. között szünetel majd a Nyitott Tornatermek.

A további helyszíneken és időpontokban a program zavartalanul folytatódik. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!


További részletek az alábbi linken:
https://www.szekesfehervar.hu/nyitotttornatermek

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >