Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Természetfotó kiállítás - Válogatás Szűcs László műveiből Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 04.
Szűcs László természetfotográfus alkotásaiból nyílik kiállítás október 4-én, szerdán 17 órakor az MNL Fejér Vármegyei Levéltárában. A tárlat anyagát maga az alkotó, aki 50 éve örökíti meg a természet, különös képen a madarak életét fotókon, mutatja majd be az érdeklődőknek.

 


Szűcs László természetfotográfus, technika-történész muzeológus, a Fotó Natura Természetfotósok Egyesülete alapító tagja, aki fiatal kora óta elkötelezett természetrajongó. Több, mint hatvan éve kezdett fényképezni, majd a '70-es évek elejétől kifejezetten a természetfotózás felé fordulva. Számos díjat nyert alkotásaival. A természet apró titkait kutatja, ezen belül kedvenc témája a madarak világa. „Felvételeim pentaprizmás, kisfilmes felszereléssel készülnek, 28-600 mm optikakészlettel, és számítógépes manipulációkat nem alkalmazok képeim megalkotásánál.” – mondja munkásságáról az egyesület honlapján olvasható bemutatkozójában.


A természetfotós alkotásait maga mutatja be a Székesfehérváron október 4-én, szerdán nyíló kiállításon. Az MNL Fehlr Megyei Levéltárában 17 órakor nyíló tárlatra szeretettel várják az érdeklődőket. A kiállítás megtekinthető 2024 tavaszáig, hétfőtől csütörtökig, munkanapokon 8-15 óra között. Csoportos bejelentkezés: +36 22 313 052 telefonszámon, vagy az  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehetséges. A belépés díjtalan!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >