Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Simon M. Veronika műveiből nyílik kiállítás a Lehetőségek Házában pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 12.
Október 13-tól Simon M. Veronika festőművész műveit csodálhatják meg a Lehetőségek Háza látogatói. Az Akvarell és pasztell című kiállítást díjmentesen lesz látogatható a következő időszakban.

 

 

Október 13-án, pénteken 17.30 órakor nyitják meg a Cserhát-Munkácsy és Holló László-díjas festőművész, Simon M. Veronika Akvarell és pasztell című kiállítását a Lehetőségek Házában. Az Alba Sansz Alapítvány szervezésében a tárlatot Enyedi Béla, Beőthy-díjas daltulajdonos nyitja meg. A megnyitón közreműködik többek között Stancsics Erzsébet költő, Tóth Tünde gitárművész is. A helyszínen lehetőség lesz a művészek köteteiből és képeiből is kedvezményesen vásárolni.

Simon M. Veronika festőművész több mint 800 egyéni kiállítást tudhat maga mögött. Volt tárlata Magyarország összes megyeszékhelyén, valamint tizennyolc különböző ország városaiban, többek között Los Angelesben, Londonban, Párizsban és New Yorkban is. Pályafutása során mintegy 600 festményét adta át közintézményeknek, valamint több mint 190 kötetet illusztrált.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >