Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Nyílt edzést tart pénteken a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 12.
Október 13-án, pénteken nyílt edzést és toborzót tart a Fehérvár Enthroners a First Fielden. A Takarodó út 3. alatt 12 éves kor felett várják azokat a játékos-jelölteket, akik szeretnének megismerkedni az amerikaifutballal és Magyarország legjobb egyesületében játszani.

 

 

Őszi nyílt edzést és toborzót tart a Fehérvár Enthroners amerikaifutball csapata október 13-án, pénteken 17.00 órától. A csapat minden olyan fiatalt szeretettel vár, aki elmúlt 12 éves és szeretné kipróbálni magát ebben a már hazánkban is több évtizedes múltra visszatekintő sportágban. Az ifjú játékosokat három utánpótláscsapatba, valamint az osztrák divízió 1-es bajnokságban játszó együttesbe várják. Az Enthronersnél jelenleg is a sportág őshazájából, az Egyesült Államokból érkezett edzők készítik fel a játékosokat, akikre a kemény munka után akár a European League of Football bajnoksága, vagy tengerentúli ösztöndíj is várhat.

A részvétel ingyenes, érdemes kényelmes ruházatot és stoplis cipőt vinni az edzésre. Az egyesület minden érdeklődőt szeretettel vár!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >