Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Játék füleimnek – interaktív koncert gyerekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 14.
Mesés koncerttel várja a gyerekeket és felnőtteket a Székesfehérvári Fúvószenekar. A vasárnap 10 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban kezdődő matinén Don Quijote, La Mancha lovagjáról mesél Kamarás Emese, majd Péter és a farkas történetét hallgathatja meg a közönség Mesi és a fúvósok előadásában.

 



Aki már nyomozott a belváros szobrainak titka után, találkozott a Csók István Képtár megelevenedett képeinek szereplőivel, vagy a klasszikus zene szárnyain szállva alkotott képeket, ő bizonyosan ott lesz, aki pedig még nem tette, ne hagyja ki a Székesfehérvári Fúvószenekar és Kamarás Emese közös, mesés koncertjét vasárnap. A 35. születésnapját ünneplő együttes október 15-én egy különleges matinéval várja a családokat.

A Játék füleimnek interaktív koncerten Mesi és a fúvósok Don Quijote, La Mancha lovagja történetét elevenítik meg szóban és zenében, majd egy klasszikus, Prokofjev gyermekeknek írt szimfonikus meséje, a Péter és a farkas hangzik el. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban 10 órakor kezdődik az az előadás, amely kicsit és nagyot egyaránt a mese világába röpít.

Belépés 6 éves kor alatt ingyenes, 6 éves kor felett 1000 Ft-os jeggyel, ami a helyszínen megvásárolható. Minden zeneszerető érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >