Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow FCF I - FCF II: 2-1
FCF I - FCF II: 2-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 16.

ImageA tegnap délutáni fülledt, meleg időben nem volt kis fizikai teljesítmény végigjátszani a 90 percet. Noha mindkét félidő felénél tartottak egy-egy perc szünetet, hogy a játékosok hideg vízzel felfrissítsék magukat, az iram nem volt az igazi. Az eredetileg kihirdetett összeállításban is történt némi változás az első keretben, mivel Farkas Balázs a délelőtti edzést követően belázasodott. Helyén Mezey György Damir Milanovicsot játszatta az első félidőben, míg az ő helyét Vadász Viktor vette át a második felvonásban.

 

Ahogy azt mindenki várta, az első 45 perc valamelyest nagyobb iramot hozott, hiszen mindkét gárda az erősebb összeállításban kezdett. Ennek megfelelően az NB-I-es keret mindkét találata ekkor esett: előbb Elek, majd Alves talált be a frissen igazolt szlovák kapus, Tujvel hálójába. Akadt ugyan még néhány ígéretes helyzetük, de egyiket sem sikerült gólra váltani. Ugyanakkor a másik oldalon a tartalékcsapat két, legveszélyesebb helyzete Palkó, illetve Móri nevéhez köthető: előbbi lövése az oldalhálóban kötött ki, míg Móri felső léc felé tartó labdáját Sebők tornázta a kapufa fölé.

A második félidőben igazán nagy helyzeteket nem láthatott a közönség, talán Vujovics kapufáját, illetve Gyurcsó erőteljes lövését lehetne kiemelni. Az első keret viszont 10 emberrel fejezte be a mérkőzést, mert Siftert nagyjából 10 perccel a végső sípszó előtt Mezey György lehívta a pályáról. Végül a második csapat Baracskai révén szépített, aki Radovicsot lefutva Filipovics mellett gurított a hálóba. Ezzel az edzőmérkőzés végeredménye: 2-1 lett.

dr. Mezey György: „Az időjárás rányomta a bélyegét az iramra. Ennek ellenére az első félidei játékkal elégedett vagyok. Sajnos a második felvonásban voltak olyan játékosok, akiknek a hozzáállása, akarása egyáltalán nem tetszett. Ez számomra elfogadhatatlan."

Varga István: „Kiváló alkalom volt a mai meccs arra, hogy a játékosok ízelítőt kapjanak a felnőtt bajnokságból. A látottak alapján elsősorban a párharcokban kell még sokat fejlődnünk, viszont voltak ígéretes, ügyes megmozdulásaink."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >