Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Megkezdődik a Krasznai és az Udvardi utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 20.
Az ivóvízvezeték átépítésével, valamint az erősáram és gyengeáram kiváltásával megkezdődnek a felújítási munkálatok a Krasznai és az Udvardi utcában. A közművek cseréjét követően, várhatóan a jövő év tavaszán kezdődhet a teljes útburkolat felújítása mindkét utcában. A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásokra kell számítani.

 

 

Sokak által várt beruházással, a Krasznai és az Udvardi utca felújításával folytatódik az öreghegyi útfelújítási program. A szerdai munkaterület átadást követően várhatóan két héten belül elindulhat a beruházás első üteme, amelynek keretében először az elektromos hálózatot (erősáram és gyengeáram) építik át. A vízvezeték építését – az időjárással összehangban – jövő tavaszra tervezi a kivitelező.

A felújítás során a Krasznai utcában összesen 479, az Udvardi utcában 179 folyóméter hosszon épül új vízvezeték. A következő fázisban megvalósuló útfelújítás miatt az oszlopok áthelyezésére is sor kerül a Krasznai utca 11. és a Budai út között levő 438 méteres szakaszon. A kivitelezés költsége bruttó 144 millió Ft, és várhatóan 2024 augusztus végéig tart.

Kérjük a lakosság türelmét a felújítások alatti forgalomkorlátozások és zajhatások miatt!

 

 
< Előző   Következő >