Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Az operett örök - ajándék koncert a Vörösmarty Színház előtt! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. október 23.
A Magyar Operett Napja alkalmából október 24-én, kedden különleges ajándék-műsorral várja a Vörösmarty Színház a közönséget, adta hírül közleményében a teátrum:

 

 

A Vörösmarty Színház és Keller János, a társulat művésze már korábban is tisztelgett az operett műfaja előtt. 2015. november 17-én, a színház és az ő kezdeményezésére az ország számos pontján és a határon túl is egyszerre csendült fel a Hajmási Péter, Hajmási Pál című örök klasszikus. Egy évvel ezelőtt pedig, Kálmán Imre születésének 140. évfordulója egyben a Magyar Operett Napja alkalmából János ajándék koncertet adott a fehérvári közönségnek, a színház épülete előtti téren.

Az utóbbi évek hagyományát folytatva, az operett napja alkalmából a színház előtti téren tart műsort Keller János. Idén azonban már nem csak az operett műfaját korábban is felkaroló művész fog a színpadon énekelni, Kiss Diána Magdolna és Váradi Eszter Sára is csatlakozik hozzá! Olyan klasszikus operettekből csendülnek majd fel slágerek, mint a Csárdáskirálynő, a Csókos asszony, a Marica grófnő és a Mágnás Miska!

Mindenkit szeretettel várnak a Vörösmarty Színház előtt október 24-én, kedden 17 órától!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >