Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Könyvbemutató és beszélgetés Müller Péterrel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 24.
Csütörtökön a Székesfehérvári Balett Színház Cirkusz című előadása után mutatják be Müller Péter legújabb könyvét, a Ludus amoris - Játék az életünk című kötetet. A beszélgetésen a Cirkusz című előadás nézői 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg az író legújabb kötetét, valamint lehetőség lesz dedikálásra is.

 

 

Október 26-án, csütörtökön 20.30 órától a Székesfehérvári Balett Színház Cirkusz című előadása után a Vörösmarty Színház kávézójában mutatják be Müller Péter Kossuth- és József Attila-díjas író legújabb könyvét, a Ludus amoris - Játék az életünk című kötetet. Müller Péter író a könyv leírásában úgy fogalmaz: „Volt már, hogy kijelentettem, valószínűleg nem írok több könyvet. De amíg kedvem van játszani, írok. Nem az olvasóimnak, hanem a játszótársaimnak. Játszani csak együtt lehet.”

A könyvbemutatón a Cirkusz című előadás nézői 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a könyvet, továbbá a beszélgetést követően lehetőség lesz dedikálásra is. A program ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött, melyet ide kattintva tehetnek meg.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >