Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Középpontban az egészség (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2023. november 04.
Hamarosan három új kötettel örvendezteti meg a Jaffa Kiadó az egészséges táplálkozás és életmód híveit!

 

Hamarosan három új kötettel örvendeztetjük meg az egészséges táplálkozás és életmód híveit! Már a nyomdában van, és nemsokára megérkezik az üzletekbe Bocsi Viki Szenvedélyesen egészséges című kötete. Benne a táplálkozási tanácsadó szakmai és magánéleti harcairól mesél, átadja mindazt a tudást, amire a tanulmányai és a tapasztalatai által szert tett, ezenkívül mintaétrendeket és recepteket is megoszt az olvasókkal. Így a kötet nemcsak több tízezres közössége számára értékes és tanulságos, hanem mindenkinek, akinek fontos a testi és lelki egészsége.

Szintén a közeljövőben várható Almásy Csilla A boldog gerinc című könyve. A szerzőnek szenvedélye a gerinc, élete a mozgásról és az egészségfejlesztésről szól. Szakterülete a gerincbetegségek gyógyítása, de emellett húsz éve rendszeresen vezet preventív célú edzéseket, tizenhat éve tart szakmai továbbképzéseket sport- és egészségügyi szakembereknek saját iskolájában, az Almásy Mozgásakadémián. Doktori kutatása fókuszában a testi és lelki tényezők egészségre, sérülésekre gyakorolt hatása áll, erről szól a könyve is.

Nemsokára a kezetekbe vehetitek Egyházi Gábor gyógymasszőr, sportoktató, a Titan Kettlebell Budapest alapítója, rehabilitációs szakember könyvét is, amelynek a címe: A Titánok titka. Ez a könyv segít kinyomozni a mozgásszervi fájdalom okait, és a gyakorlatok segítségével irányt mutat a gyógyuláshoz vezető úton. A szerző több mint két évtizede foglalkozik az emberi test mozgásszervi problémáinak kezelésével és sportoktatással foglalkozó szakemberek képzésével. Ő az, aki gyógyszer helyett kettlebellel gyógyít.
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >