Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kétgólos siker Eszéken! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 19.

ImageAz FC Fehérvár bíztató győzelmet aratott szombaton este Eszéken. Dr. Mezey György csapata tetszetős, helyenként felszabadult játékkal, 2-0-ra legyőzte az NK Osijeket. A Vidi első gólját Horváth Gábor szerezte a második játékrész elején egy húszméteres szabadrúgásból, majd a lefújás előtti pillanatokban a korábbi csapata ellen futballozó Milan Pavlisic is betalált. Mezey doktor a Sebők - Lázár, Lipták, Horváth, Andics - Szakály, Elek, Polonkai - Nagy, Alves, Sitku csapatot küldte pályára.

 

A gólnélküli első félidő után viszonylak sokat cserélt vezetőedzőnk, a kisebb sérülést szenvedett Elek Ákost Sifter Tamás, Andicsot Présinger, Sitkut pedig Vujovics váltotta a második 45 percre. A hajrához érve azután újabb cserék következtek, Nagy Dani helyett Alison (68. perc), Alves helyett Kocsis Dávid (70.), Szakály helyett Pavlisic, és Polonkai helyett Milanovic lépett pályára.

A Vidi vezetőgólja az 50. percben született, Horváth Gábor a tizenhatos előteréből csavart egy szabadrúgást a bal felső sarokba. A horvátok nagyon iparkodtak az egyenlítésért, megtette a magáét a játékvezető is, aki nem akarta lefújni a meccset addig, amíg nem születik újabb gól: Milan Pavlisic segített rajta, aki három védőt kicselezve, okos lövéssel állította be a végeredményt.

Dr. Mezey György a mérkőzés után dícsérte a játékosokat, gratulált a győzelemhez, és azt emelte ki, hogy bátran, nagy kedvvel, de mégis fegyelmezetten játszott a Vidi. Küldöttségünk természetesen még szombat éjjel hazautazik Székesfehérvárra, annál is inkább, mert vasárnap is lesz edzés. A hétfő viszont pihenőnap, keddtől pedig következik a felkészülés véghajrája.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >