Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Már három helyszínen szervez futós foglalkozásokat a Székesfehérvári Futók Köre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 07.
Az Alsóvárosi rét újonnan kialakított sétányain is elindulnak a Székesfehérvári Futók Körének díjmentes foglalkozásai, így novembertől már három helyszínen, a Halesz ligetben keddenként 17 órától, az Alsóvárosi rét sétányain szerdánként 15 órától, a Palotavárosi tavaknál pedig csütörtökönként 17 órától várják a mozogni vágyókat.

 


Novembertől már három helyszínen zajlanak a Honvéd Szondi György SE Tömegsport Szakosztálya együttműködésével szervezett ingyenes foglalkozások. A Székesfehérvári Futók köréhez bárki díjmentesen csatlakozhat. A Halesz ligetben keddenként 17 órától, az Alsóvárosi rét sétányain szerdánként 15 órától, a Palotavárosi tavaknál pedig csütörtökönként 17 órától várják a mozogni vágyókat.

Mindegyik helyszínen szakmai vezető segítségével, díjmentesen, szervezett formában bonyolítják le a foglalkozásokat kezdők, újrakezdők és haladók számára egyaránt. Lesz futással kapcsolatos tanácsadás például az öltözetre, a cipőválasztásra, az étkezésre, a folyadékpótlásra, az edzéstervre és a technikára vonatkozóan, illetve közösen futnak a résztvevők.

A foglalkozáson mindenki saját felelősségére vehet részt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >