Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow "Minőség – Innováció 2023" Nemzeti Díjban részesült az IVM Zrt.
"Minőség – Innováció 2023" Nemzeti Díjban részesült az IVM Zrt. Nyomtatás E-mail
Írta: IVM ZRT.   
2023. november 07.
Az IVM Zrt. az eszközkiadó automaták fejlesztésében és gyártásában élen járó vállalatként rangos győzelmet aratott a „Minőség – Innováció 2023” pályázaton: a kis- és középvállalkozások kategóriájában a kórházak számára kifejlesztett forradalmi gyógyszeradagoló automata megalkotásáért nyerte el a nemzeti díjat.

 

A cég Székesfehérvár közössége számára is ismerős lehet, hiszen 2022-ben az ő felajánlásuk révén került kihelyezésre három adománygyűjtő automata, amelyben a rászorulóknak szánt karácsonyi felajánlásokat gyűjtötték, a város és hét szociális szervezet közös jótékonysági kezdeményezése keretében. A berendezések jó szolgálatot tettek, rengeteg adományt sikerült praktikusan összegyűjteni bennük, rugalmas lehetőséget biztosítva a felajánlásokat tevő fehérváriaknak az ünnepváró időszakban. Mint az IVM Zrt. írja: ez az elismerés is reprezentálja elkötelezettségüket és innovatív megoldásaik létjogosultságát a logisztika forradalmasítása, a biztonság növelése és a hatékonyság fokozása területén. Az alábbiakban a cég közleménye olvasható. 


Az IVM Zrt. díjnyertes terméke mesterséges intelligencia (AI) által támogatott moduláris, decentralizált gyógyszeradagoló automata. Az IVM nemzetközi csapata, szoftver fejlesztői fáradhatatlanul dolgoztak ezen az projekten, egy kiváló angol hardverfejlesztő mérnök vezetésével. A Pannon Egyetem nagyra becsült kutatói, professzorai szakmai támogatásukkal nagyban hozzájárultak a sikerhez.

Ennek az innovatív automatizált rendszernek az elsődleges célja a 100%-os betegbiztonság megteremtése, hogy kiküszöbölje a gyógyszerelési hibákat, és ellenőrzött hozzáférést biztosítson a gyógyszerekhez a kórházi környezetben vagy idősek otthonában. Ez a rendszer kizárólag az arra jogosult személyzet számára teszi hozzáférhetővé a gyógyszereket, leegyszerűsíti az egészségügyi ellátási láncot, valamint átfogó jelentést és statisztikai adatokat biztosít a gyógyszerkezelés és készletezés minden fontos aspektusáról.

A „Minőség – Innováció 2023” Nemzeti Díj elnyerésével az IVM Zrt. a verseny nemzetközi fordulóján is részt vehet.  „Vállalatunk kiemelt küldetése, hogy a világszínvonalú magyar innovációt nemzetközi szinten is bemutassa, és hozzájáruljon a logisztikai és biztonsági megoldások, újdonságok bevezetéséhez az egészségügyben is.” – mondta Deák Ferenc vezérigazgató.  Hozzátette: „A vállalat szívből jövő köszönetét fejezi ki a csapat minden tagjának az eddig elért eredményhez, a következő cél pedig helytállni a globális versenyen.”

A „Minőség – Innováció 2023” Nemzeti Díj elnyerése visszaigazolás az IVM elkötelezettségéről a logisztika szabályainak újradefiniálása iránt. Ezzel az elismeréssel az IVM Zrt. letette névjegyét az egészségügyi ágazatban is, ezzel is hangsúlyozva Magyarország szerepét az innovatív logisztikai megoldások területén.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >