Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Előadást és nyílt napot tartanak a Móri Művésztelepen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 19.

ImageA székesfehérvári Városi Képtár – Deák Gyűjtemény szervezésében néhány nappal ezelőtt megkezdődött az alkotás a Móri Képző- és Iparművészeti Szabadiskolában. Az alkotótelep résztvevői július 27-ig dolgozhatnak együtt a művésztelepen, ahol két alkalommal is szeretnék vendégként köszönteni az érdeklődő közönséget.

 

A Városi Képtár – Deák Gyűjtemény tájékoztatása szerint július 23-án, csütörtökön 15 órától Boráros Szilárd (Csallóköz, Prága, majd jelenleg családjával a Zalaegerszeg melletti Hottó lakhellyel) báb-szcenikus és tervező tart előadást a marionett-színházról, különös tekintettel a bábok készítésére és mozgására.

Július 25-én, szombaton 15 órától kerül sor az alkotótelep Nyílt Napjára, melyen a látogatók találkozhatnak, beszélgethetnek a résztvevő alkotókkal és betekinthetnek a műhelymunkába, a nyílt nap végén 19 órától Majoros Gyula ad koncertet a kedves vendégeknek.

 Mindkét rendezvény ingyenesen látogatható. (Székesfehérvárról 14.15 perckor – majd minden órában ugyanakkor – indul autóbusz a pályaudvar 14. állásáról, majd visszafelé is minden órában 21.15-ig)

Az alkotótelep résztvevői:

• Csille Márti (Pécs) nemezes iparművész

• Fekete Dóra (Kecskemét) textilművész, bábtervező

• Hellenbach Gabriella (Érd) textilművész, játéktervező

• Majoros Gyula (Kecskemét) szobrászművész, zenész (Úzgin űver) és bábtervező

• Papp Éva (Budapest) szobrászművész és bábkészítő

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >