Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
„Szín-Művek” és Utcai Tárlat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 10.
Kiállításokkal ünnepli alapításának 30. évfordulóját a Székesfehérvári Művészek Társasága. A Vörösmarty Színházban kedden nyílt „Szín-Művek” tárlat mellett egy szabadtéri eseménnyel is készülnek. November 10-től a Szent István Király Múzeum várkörúti kerítésén is láthatóak lesznek a társaság tagjainak alkotásai.

 

 

18 fehérvári alkotóművész alapította meg a Székesfehérvári Művészek Táraságát 1992-ben. Az önkéntes társulás létszáma az elmúlt évtizedekben folyamatosan bővült a különböző képző- és iparművészeti ágakban tevékenykedő alkotók csatlakozásával. A Társaság, amely összefogja a Székesfehérváron és környékén élő, munkájukkal a városhoz kötődő művészeket, kiállításaival és eseményeivel alakítja a térség művészeti, kulturális életét. A 30 éves évforduló kapcsán a Társaság állandó kiállítóhelyén, a Pelikán Galériában látható a grafikai tematikájú „Változások”, a Vörösmarty Színház Galériájában pedig a „Szín – Művek” tárlat.

November 10-én, pénteken az Utcai Tárlattal bővül a kiállítások sora. A Szent István Király Múzeum várkörúti kerítésén december 10-ig látható majd a Székesfehérvári Művészek Társasága tagjainak munkáiból válogatás.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >