Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Szép eredményeket hoztak a hétvégi Magyar Kupáról az Orka szinkronúszói Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 14.
Tizenegy nemzet sportolóinak részvételével rendezték a hétvégén a XXX. Magyar Kupát a Duna Arénában. A három napos versenyen a fehérvári Orka Szinkronúszó Egyesület fiatal tehetségei páros versenyszámokban és kötelező gyakorlatokban indultak.

 


A tíz évesek között Kovács Boglárka és Turóczki Szofi, a 12 évesek között pedig Hanga Odett, Kovács Anna, Nagy Anikó és Nagy Ágota álltak rajthoz. A lányok először indultak a Magyar Kupán, és először is versenyeztek ilyen nagy mezőnyben. Számukra a tapasztalat szerzés volt a legfontosabb cél, és hogy az edzésen mutatott tudásukat versenykörülmények között is elő tudják adni.ű

Junior technikai páros kategóriában Szakáll Sára és Timár Amina mutatkozott be még utánpótlás korú versenyzőként és a várakozást felülmúlva a második helyet szerezték meg, az Open kategóriában pedig az 5. helyen végeztek.

Az Orka felnőtt párosa, a Baranyai Sára, Holczmann Dóra duó is a dobogó második fokára állhatott, míg a nemzetközi mezőnyben a negyedik helyet szerezték meg. A felkészítő edzők Trungel Viktória és Molnár Andrea voltak. A szinkronúszó versenyszezon november végén az Aquatic Kupával folytatódik.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >