Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow A válság kezelésére alkalmatlanok, akik a válságot okozták
A válság kezelésére alkalmatlanok, akik a válságot okozták Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 20.

Image"A magyar gazdaságról a mai nap is olyan szakértői vélemények, sajtóhírek jelentek meg, amelyek egyértelműen mutatják a kormányzati politika kudarcát és azt, hogy a Bajnai-kormány alkalmatlan a válság kezelésére." - áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében - "Magyarország továbbra is a régió beteg gyermeke, tovább romlott hazánk versenyképessége, jelenleg nem látszik, hogy az egyes szakterületek, programok hogyan illeszkednek egy hosszú távú stratégiába, drasztikus mértékben, 10,1 százalékot esett az építőipari termelés."

 

A közlemény így folytatódik:

"A Gyurcsány-Bajnai korszak kizárólag újabb és újabb megszorításokban gondolkodó politikája a válságot kezelni nem, legfeljebb félrekezelni tudta. Ez nem csoda, hiszen azok, akik tönkretették Magyarországot, azok nem lehetnek alkalmasak annak a válságnak a kezelésére, amit éppen maguk okoztak.

Ők csak azokban a módszerekben hisznek, és eszközöket alkalmazzák, amelyek csődöt mondtak, és amelyek miatt ide jutott a világ és benne Magyarország."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >